De werkwijze van de winterschilderwinterschilder-2015-2016-voor-vastgoed

Heeft u onderhoudschilderwerk voor uw woning of appartement?

Vraag dan in de periode van 1 november 2016 tot en met 31 maart 2017 naar het winterschildertarief.

 

De winter is bij uitstek juist dé periode om uw huis, appartement of kantoor van binnen compleet in het nieuw te steken. Een nieuwe frisse en moderne kleurtoepassing in uw woonkamer, hal, trappenhuis en slaapkamers.
Geheel vrijblijvend kunnen wij u adviseren over kleur, de nieuwste materiaaltoepassingen en verwerkingsmethodes.

Naast schilderwerk kunnen wij u volledig ondersteunen bij het in kaart brengen en bij de uitvoering van het totale onderhoudspakket. Te denken valt hier aan stukadoorswerk, interieurbouw, glas- en timmerwerk.

 

Door onze kennis, ervaring en de hoogwaardige producten waarmee wij werken gaan wij uitsluitend voor meer dan een tevreden klant.

Wij garanderen en leveren altijd kwaliteit van ons werk, zodat u er verzekerd van bent van goed advies en een lange levensduur van het schilderwerk.

 

Boven op de winterkorting profiteert u dit jaar nog steeds van het sterk verlaagde BTW-tarief op schilderwerk. Dit geldt voor u als u een woning heeft die ouder is dan 2 jaar.

Want dan betaalt u voor binnen- én buitenwerk geen 21%, maar slechts 6% BTW.

Daarnaast ontvangt u bij ons zowel op binnenschilderwerk als op het afgeschermde buitenschilderwerk in het seizoen van 2016-2017 een extra winterschilderkorting van € 25,- per man per dag*.

Kortom, heeft u de komende winterperiode schilderplannen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

* Premie is geldig voor de particuliere en zakelijke opdrachtgever op binnen- en afgeschermd buitenschilderwerk in de periode van 1 november 2016 tot en met 31 maart 2017 bij een opdracht van minimaal 3 mandagen.